RED LED Wall Outdoor, nástenný svetelný box, vonkajší panel, textilná jednostranná potlač

Jednoduchý a ľahko staviteľný, svetelný reklamný LED nosič je svetelná reklama, ktorá sa umiestni na stenu alebo na strop. Textilná grafika je natiahnutá na ALU konštrukciu. Nástenný svetelný box RED LED Wall Outdoor je vhodný na vonkajšie použitie.

Najskorší možný termín doručenia : 30.10.2024

477,00  bez DPH
(572,40  s DPH)

100x100cm
100x200cm
100x293cm

Vaša grafika :

Popis

Montáž nevyžaduje takmer žiadne nástroje ani zaučenie personálu, vysoko efektívne LED osvetlenie je integrované v systéme, textil je potlačený ekologicky a bezúdržbovo, naviac sa dá oprať v práčke na 30°C. Vizibilita je neskutočná, keď sa rozsvietia všetky LED svetlá.

RED LED Wall OUTDOOR môžete využiť na označenie predajne, prevádzky alebo firmy, ako svetelnú reklamu, svetelný box alebo, ak treba večerný brand do nákupných centier, hotelov, kaviarní. Máte tmavé miesto, ktoré potrebuje označiť fastfood drive in? Vaši zákazníci vás večer nenájdu? Potom je pre vás nástenný svetelný box ideálnym riešením.

Materiál: Celohliníkový rám s možnosťou osadenia na stenu / strop, ľahko montovateľná konštrukcia / OUTDOOR prevedenie – zalievané elektrické časti silikónom / Textil Outdoor Backlight.

Potlač: sublimačná technológia potlače, jednostranná vymeniteľná grafika.

ROZMERY rámov: 100 x 100 cm / 100 x 200 cm / 100 x 293 cm.

Ďalšie informácie
Hmotnosť 15 kg
Rozmer

, ,

Tlačové materiály

Súvisiace produkty

Košík
Start typing to see products you are looking for.